Få mer plats i din platsbyggda garderob i Stockholm

Utrymmet vi har i våra hem är ofta begränsat. Trots det behöver man plats för förvaring. Med en platsbyggd garderob i Stockholm utnyttjar du ytan optimalt.

Kläderna ligger fint i en hög i hörnet, för att slippa se den, så puttar man in den lite extra. När dagens slut närmar sig, då fyller man på högen. När morgonen kommer, då kan man rota lite i den för att se om man hittar något man vill ha. Golvet har blivit en gardrob, en kanske inte så hygienisk gardrob.

Men vad ska man göra när man inte har tillräckligt med plats för att förvara sina kläder? Då blir det automatiskt golvet som får användas som garderob. Lite mer förvaring i hemmet, det hade man inte klagat på. Med en stor platsbyggd garderob, då hade man fått plats med alla sina saker.

Ta tillvara utrymmet med en platsbyggd garderob

Det fanns riktiga experter på just platsbyggda garderober i Stockholm och fördelarna med sådana garderober var många. Till exempel så tog de väldigt lite plats i ens hem. Detta eftersom man verkligen kunde utnyttja utrymmet optimalt.

Dessutom kunde man skräddarsy hela garderoben själv så den utformas helt enligt de egna önskemålen. Hur många hyllplan den skulle ha, eller hur stor det skulle vara. Man kunde även få inspiration och hjälp med hur den skulle göras. Den platsbyggda garderoben tog sedan snällt över alla kläder som tidigare hade förvarats på golvet och man fick en drömgarderob.

Läs mer om platsbyggda garderober på denna sida: platsbyggdgarderobstockholm.se