Dags att måla om huset

Huset behöver målas. Nu krävs det bara någon som är villig att måla också. Frun har erbjudit sig men du är osäker på om det verkligen kommer att bli gjort. Kanske bäst att kontakta en målarfirma.

Din fru har lovat att ta hand om husets utsida det här året. Du vet exakt hur det kommer att bli, men du håller tyst. För husfridens skull. Hon älskar att måla, säger hon, och hon säger att hon verkligen vill ta hand om det här projektet, men du är försiktigt hoppfull. Kanske hon verkligen gör det hon säger att hon ska den här gången, vem vet. Huset behöver alltså målas om. Det var alltför många år sedan sist och färgen har både bleknat och flagnat på sina ställen. Insidan av huset har fått mycket uppmärksamhet under de senaste åren. Nu är det dags för utsidan att få sig en makeover.

Gör upp en plan ifall att

För att ha någon slags backup för om frugan nu inte gör som hon har lovat, så har du kontaktat en firma med välutbildade målare i Bromma. Bara för att vara på den säkra sidan. Du har självklart inte sagt någonting om detta till din fru. Du måste ju ha lite tilltro till henne. I alla fall utåt sett. Om hon nu inte gör det hon ska så kommer målarfirman att svepa in och ta över. För huset behöver verkligen målas om nu i år. Oavsett vem det är som gör det.