Drömhuset är färdigt

Ni har äntligen fått det hus ni vill ha och ni har även renoverat det helt färdigt. Det krävs bara lite smådetaljer och sen är det klart. Ni ska måla och behöver hjälp av en duktig målare.

Det är äntligen dags att måla på övervåningen. Er älskade, härliga och fina övervåning som ni har gått och drömt om i så många år har äntligen blivit klar. I så många år har ni bott i ett för litet hus. Barnen har fått dela rum alla tre och alla i familjen har gått varandra på nerverna på grund av för litet utrymme. Ni kände till slut att ni alla behövde space, men samtidigt ville ni inte behöva vara tvungna att flytta. Det är ju ändå ert drömhus ni bor i. Och nu har det drömhuset fått sig en vacker, stor övervåning också. Nästan så ni får nypa er i armen för att tro att det ens är sant.

Anlita en duktig målare

Alla tre barnen har fått egna rum. De är lyriska. Ni också så klart. För nu kan ni äntligen ha tv-rum på en våning och vardagsrum utan tv på den andra. Huset känns stort och luftigt och ni är så himla nöjda. Men det är som sagt inte klart riktigt än. Ni behöver välja färg för att måla väggarna i två av barnens rum. De har bestämt vilken färg de vill ha, nu behöver ni bara hitta en duktig målare på Östermalm som kan komma hem och måla väggarna åt er.